Loader

Κοτόπουλο με πατέ ελιάς και καπνιστό τυρί

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

2φιλέτα στήθος κοτόπουλου
Λάδι
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
Αλατοπίπερο
4κ.σ.πατέ ελιάς
1ντομάτα κομμένη σε φέτες
1κ.σ.έστραγκον
1/3φλ.λευκό κρασί
15γρ.καπνιστό τυρί σε φέτες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ροδίζουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και από τις 2 πλευρές. Τα μεταφέρουμε σε ταψί και τα αλείφουμε με το πατέ. Τα πασπαλίζουμε με το εστραγκόν και το αλατοπίπερο και τοποθετούμε πάνω τους πρώτα τις φέτες ντομάτας και έπειτα το τυρί. Ραντίζουμε με το κρασί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 30 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυράκι μας. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *