Loader

Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σκορδοκρασάτη σάλτσα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

1στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες

Λάδι

1φλ.κρασί λευκό

Αλατοπίπερο

2φλ.ζωμός κοτόπουλου

3σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1κ.σ.εστραγκόν

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το εστραγκόν. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να ψηθεί και να μείνει με τη σαλτσούλα του , περίπου 30 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.