Loader

Κοτόπουλο με μανιτάρια σε σκορδοκρασάτη σάλτσα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες

Λάδι

1φλ.κρασί λευκό

Αλατοπίπερο

2φλ.ζωμός κοτόπουλου

3σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1φλ.μανιτάρια σε φέτες

1κ.σ.εστραγκόν

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το εστραγκόν. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να ψηθεί και να μείνει με τη σαλτσούλα του , περίπου 30 λεπτά. Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *