Loader

Κοτόπουλο με μέλι και ουίσκι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:30 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2σκελ.σκόρδο ολόκληρες
2κ.σ.μουστάρδα
Ζωμός κοτόπουλου
4κ.σ.μέλι
1κ.σ.κόρν φλάουρ
400γρ.μανιτάρια σε φέτες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Σοτάρουμε το κοτόπουλο καλά , να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το ουίσκι. Προθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Συμπληρώνουμε νεράκι να καλυφτεί το κοτόπουλο μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 και κάτι. Λίγο πριν το τέλος και αφού έχει μείνει με λίγο ζουμάκι, ρίχνουμε το μέλι να λιώσει και διαλύουμε το κορν φλάουρ με λίγο από το ζωμό. Το μεταφέρουμε στην κατσαρόλα , ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε με ρύζι, πουρέ ή πατάτες τηγανιτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *