Loader

Κοτόπουλο με κεράσια

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο μερίδες
40κεράσια  χωρίς κουκούτσι
1ποτ.του κρασιού κρασί Μοσχάτο
1κρεμμύδι τριμμένο
Λάδι
1σφηνάκι κονιάκ
Αλατοπίπερο
1πρέζα μοσχοκάρυδο

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και τα σοτάρουμε και αυτά καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε και τα μισά κεράσια. Τα υπόλοιπα τα ρίχνουμε στο multi με το κρασί και το κονιάκ. Τα πολτοποιούμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο πολτό. Περιχύνουμε με αυτόν τον πολτό το κοτόπουλο και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 30λεπτά. Όταν είναι έτοιμο το σερβίρουμε με ρυζάκι και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα που έμεινε στο τηγάνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *