Loader

Κοτοσαλάτα με σταφύλια και peanuts

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

1στήθος κοτόπουλου βρασμένο και ψιλ/νο

4κ.σ.μαγιονέζα

Χυμό ½ λεμονιού

Αλατοπίπερο

1/4φλ.σταφύλια λευκά χωρίς κουκούτσι

2κ.σ.peanuts χοντροτριμμένα

1κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

1σκελ.σκόρδο λιωμένη ή 1κ.γλ.πάστα σκόρδου

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε προσεχτικά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον ½ ώρα. Τρώμε την κοτοσαλάτα σκέτη ή πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.