Loader

Κοτοσαλάτα με καλαμπόκι και φέτα

2013-06-27
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

1στήθος κοτόπουλου ψημένο και ψιλ/νο

2βραστά αυγά ψιλ/να

2φλ.καλαμπόκι κονσέρβα

1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/3φλ.μαγιονέζα

1κ.γλ.πιπέρι καγιέν

3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και ανακατεύουμε καλά και απαλά να μην διαλυθούν τα αυγά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα ή ολόκληρο το βράδυ πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.