Loader

Κοτοσαλάτα κάρυ με μήλο

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

1στήθος κοτόπουλου βρασμένο και ψιλ/νο
2κ.σ.λάδι
Χυμός 1 λεμονιού
Αλατοπίπερο
1κόκκινο μήλο κομμένο σε κυβάκια
1κ.σ.κάρυ
1φλ.μαγιονέζα
2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα μπολ τα μήλα και τα περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε μέσα το κοτόπουλο και το σέλινο. Προσθέτουμε την μαγιονέζα, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε για να ενωθούν οι γεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.