Κεφτεδάκια καρότου
2013-06-02- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1πατάτα μεγάλη βρασμένη
4μεγάλα καρότα βρασμένα
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλατοπίπερο
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1φλ.αλεύρι
1αυγό χτυπημένο
4κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος ξερός
Οδηγίες
Βήμα 1
Πολτοποιούμε την πατάτα και τα καρότα σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Προσθέτουμε το αυγό , το τυρί και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Πλάθουμε στρογγυλά μικρά κεφτεδάκια με τα χέρια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως.