Loader

Κεφτεδάκια καρότου

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

Συστατικά  

 

1πατάτα μεγάλη βρασμένη

4μεγάλα καρότα βρασμένα

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλατοπίπερο

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

1φλ.αλεύρι

1αυγό χτυπημένο

4κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.σ.δυόσμος ξερός

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε την πατάτα και τα καρότα σε ένα μπολ. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Προσθέτουμε το αυγό , το τυρί και το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι. Πλάθουμε στρογγυλά μικρά κεφτεδάκια με τα χέρια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.