Κεφτέδες του μπαλκονιού
2013-06-08- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμικτος
1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη
1/2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος
2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.πάπρικα
1αυγό
Αλατοπίπερο
1/2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο
1/2κ.γλ.κύμινο
1κ.σ.κέτσαπ
1κ.γλ.μουστάρδα
1/3κ.γλ.all spice ή κάποιο άλλο μπαχαρικό της αρεσκείας μας ή τίποτα
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Λάδι
Αλεύρι
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια. Τα ζυμώνουμε καλά με τα χέρια και τα πλάθουμε σε μεγάλους κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους ρίχνουμε ένα ένα σε καυτό λάδι. Τους τηγανίζουμε καλά και απ’ όλες τις πλευρές και τους βγάζουμε σε πιατέλα στραγγίζοντας το πολύ λάδι. Τους σερβίρουμε ζεστούς.