Loader

Κεφτέδες του μπαλκονιού

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1/2κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμικτος

1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1/2κ.σ.δυόσμος φρέσκος ψιλ/νος

2κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.πάπρικα

1αυγό

Αλατοπίπερο

1/2κ.σ.σέλινο ψιλ/νο

1/2κ.γλ.κύμινο

1κ.σ.κέτσαπ

1κ.γλ.μουστάρδα

1/3κ.γλ.all spice ή κάποιο άλλο μπαχαρικό της αρεσκείας μας ή τίποτα

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Λάδι

Αλεύρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια. Τα ζυμώνουμε καλά με τα χέρια και τα πλάθουμε σε μεγάλους κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους ρίχνουμε ένα ένα σε καυτό λάδι. Τους τηγανίζουμε καλά και απ’ όλες τις πλευρές και τους βγάζουμε σε πιατέλα στραγγίζοντας το πολύ λάδι. Τους σερβίρουμε ζεστούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.