Καπνιστό ζαμπόν με μανιτάρια στο φουρνο
2013-06-04- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
500γρ.καπνιστό ζαμπόν σε κομμάτι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.γάλα
1κ.γλ.εστραγκόν ξερό
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
2κ.σ.μουστάρδα.
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλείφουμε το κομμάτι του ζαμπόν με την μια κουταλιά μουστάρδα. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το γάλα, με την υπόλοιπη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και το εστραγκόν. Το ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις πάρει βράση. Βάζουμε σε ταψάκι το ζαμπόν και γύρω γύρω τα μανιτάρια. Περιχύνουμε με το μείγμα γάλακτος το ζαμπόν και τα μανιτάρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά. Σερβίρουμε το ζαμπόν κομμένο σε φέτες ζεστό και περιχύνουμε με τη σάλτσα μανιταριών.