Loader

Καπνιστό ζαμπόν με μανιτάρια στο φουρνο

2013-06-04
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

500γρ.καπνιστό ζαμπόν σε κομμάτι
Αλατοπίπερο
3κ.σ.γάλα
1κ.γλ.εστραγκόν ξερό
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
2κ.σ.μουστάρδα.

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλείφουμε το κομμάτι του ζαμπόν με την μια κουταλιά μουστάρδα. Σε ένα μπρίκι ζεσταίνουμε το γάλα, με την υπόλοιπη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και το εστραγκόν. Το ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις πάρει βράση. Βάζουμε σε ταψάκι το ζαμπόν και γύρω γύρω τα μανιτάρια. Περιχύνουμε με το μείγμα γάλακτος το ζαμπόν και τα μανιτάρια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά. Σερβίρουμε το ζαμπόν κομμένο σε φέτες ζεστό και περιχύνουμε με τη σάλτσα μανιταριών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *