Loader

Κανταίφι με 4 τυριά

2013-06-07
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 30λ
  • Ready In: 45λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Καλαμποκόπιτα με χόρτα και ανθότυρο

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Τρουφάκια του Αγίου Βαλεντίνου

  • Γλυκοπατάτα tex mex

Συστατικά  

1/2 kg φύλλο κανταΐφι
200 gr φέτα
200 gr κασέρι
200 gr γκούντα
200 gr έμμενταλ (όλα τριμμένα)
4 αβγά
1/2 lit γάλα
100 gr μαργαρίνη
50 gr βούτυρο
μοσχοκάρυδο

Method

Step 1

Σε πυρέξ αλείφουμε λίγη από τη μαργαρίνη και στρώνουμε το μισό φύλλο. Σε μία γαβάθα έχουν ήδη ανακατέψει όλα τα τυριά και τα στρώνουμε πάνω από το φύλλο. Στη συνέχεια στρώνουμε το υπόλοιπο φύλλο. Έχουμε λιώσει το βούτυρο και τη μαργαρίνη και τα περιχύνουμε πάνω από το "σάντουιτς"! Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το μοσχοκάρυδο. Περιχύνουμε αυτό το μείγμα στο κανταΐφι και το αφήνουμε λίγη ώρα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 30'. Είναι έτοιμο όταν ροδίσει από πάνω αλλά είναι σημαντικό να έχει ψηθεί και από κάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *