Loader

Καλοκαιρινή salad chef της Ζαννέτ

2013-06-22
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

Μπόλικα φύλλα μαρουλιού και σπανακιού ψιλ/να

4βραστά αυγά κομμένα σε ροδέλες

1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες

1μεγάλη ντομάτα ψιλ/νη

1πιπεριά ότι χρώμα έχουμε, κομμένη σε λωρίδες

1μεγάλη μπάλα μοτσαρέλα ψιλ/νη

1/2φλ.γκούντα τριμμένο

1/2φλ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια

ΓΙΑ ΤΟ DRESSING

100gr.γιαούρτι

2κ.σ.μουστάρδα

1κ.σ.μέλι

1κ.σ.balsamico

1κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί

1κ.σ.χυμός λεμονιού

Αλατοπίπερο

5κ.σ.λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε σε μια βαθιά σαλατιέρα το μαρούλι και το σπανάκι. Διασκορπίζουμε από πάνω τη ντομάτα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα, την πιπεριά και τη μοτσαρέλα. Χτυπάμε καλά στο multi όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Διασκορπίζουμε τα αυγά ,πασπαλίζουμε το γκούντα και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *