Καλοκαιρινή salad chef της Ζαννέτ
2013-06-22- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
Μπόλικα φύλλα μαρουλιού και σπανακιού ψιλ/να
4βραστά αυγά κομμένα σε ροδέλες
1αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
1μεγάλη ντομάτα ψιλ/νη
1πιπεριά ότι χρώμα έχουμε, κομμένη σε λωρίδες
1μεγάλη μπάλα μοτσαρέλα ψιλ/νη
1/2φλ.γκούντα τριμμένο
1/2φλ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
100gr.γιαούρτι
2κ.σ.μουστάρδα
1κ.σ.μέλι
1κ.σ.balsamico
1κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί
1κ.σ.χυμός λεμονιού
Αλατοπίπερο
5κ.σ.λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια βαθιά σαλατιέρα το μαρούλι και το σπανάκι. Διασκορπίζουμε από πάνω τη ντομάτα, το αγγούρι, τη γαλοπούλα, την πιπεριά και τη μοτσαρέλα. Χτυπάμε καλά στο multi όλα τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Διασκορπίζουμε τα αυγά ,πασπαλίζουμε το γκούντα και σερβίρουμε.