Loader

Κέικ μήλου με γλάσο μελιού

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 50λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

1φλ.ζάχαρη άχνη

2κ.σ.μέλι

2κ.σ.μέλι

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ

3φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2μήλα κομμένα σε κυβάκια

1βανίλια

2κ.σ.κανέλα

1κ.γλ.σόδα

2φλ.ζάχαρη

1φλ.αραβοσιτέλαιο

3αυγά

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αραβοσιτέλαιο και τα αυγά. Προσθέτουμε τη σόδα, τη βανίλια και την κανέλα και λίγο λίγο το αλεύρι. Λαδώνουμε ελαφρά με λίγο αραβοσιτέλαιο μια φόρμα για κέικ και απλώνουμε ομοιόμορφα μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το γλάσο ανακατεύοντας πολύ καλά όλα τα υλικά. Όταν το κέικ είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει τελείως για να το ξεφορμάρουμε και να το αλείψουμε με το γλάσο.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *