Loader

Κέικ μήλου με γλάσο μελιού

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ

1φλ.ζάχαρη άχνη

2κ.σ.μέλι

2κ.σ.μέλι

ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ

3φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2μήλα κομμένα σε κυβάκια

1βανίλια

2κ.σ.κανέλα

1κ.γλ.σόδα

2φλ.ζάχαρη

1φλ.αραβοσιτέλαιο

3αυγά

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αραβοσιτέλαιο και τα αυγά. Προσθέτουμε τη σόδα, τη βανίλια και την κανέλα και λίγο λίγο το αλεύρι. Λαδώνουμε ελαφρά με λίγο αραβοσιτέλαιο μια φόρμα για κέικ και απλώνουμε ομοιόμορφα μέσα το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50 λεπτά. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε το γλάσο ανακατεύοντας πολύ καλά όλα τα υλικά. Όταν το κέικ είναι έτοιμο το αφήνουμε να κρυώσει τελείως για να το ξεφορμάρουμε και να το αλείψουμε με το γλάσο.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.