Η τορτίγια του πικ νικ
2013-07-09- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
4τορτίγιες
1φλ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια
1φλ.γκούντα τριμμένο
1/2φλ.καλαμπόκι βρασμένο
5μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση
Λάδι
Αλατοπίπερο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ
2καρότα τριμμένα
1κ.γλ.λάδι
Χυμός ½ λεμονιού
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μαγιονέζα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι και ψήνουμε 3-4 λεπτά τα μανιτάρια πασπαλίζοντας με λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καλαμπόκι, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Σε κάθε τορτίγια ρίχνουμε λίγο τυράκι και από πάνω 2κουταλιές από τα υπόλοιπα υλικά. Τις κλείνουμε σε φακελάκι και τις ψήνουμε ελαφρά και από τις 2πλευρές στο τηγάνι που ψήσαμε τα μανιτάρια. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη συνοδευτική σαλάτα και την κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.