Loader

Η τορτίγια του πικ νικ

2013-07-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

Συστατικά  

 

4τορτίγιες

1φλ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια

1φλ.γκούντα τριμμένο

1/2φλ.καλαμπόκι βρασμένο

5μανιτάρια φρέσκα κομμένα στη μέση

Λάδι

Αλατοπίπερο

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ

2καρότα τριμμένα

1κ.γλ.λάδι

Χυμός ½ λεμονιού

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μαγιονέζα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι και ψήνουμε 3-4 λεπτά τα μανιτάρια πασπαλίζοντας με λίγο αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το καλαμπόκι, τη γαλοπούλα και τα μανιτάρια. Σε κάθε τορτίγια ρίχνουμε λίγο τυράκι και από πάνω 2κουταλιές από τα υπόλοιπα υλικά. Τις κλείνουμε σε φακελάκι και τις ψήνουμε ελαφρά και από τις 2πλευρές στο τηγάνι που ψήσαμε τα μανιτάρια. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη συνοδευτική σαλάτα και την κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *