Loader

Ζυμαρολιόψωμο με λιαστές ντομάτες και φέτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

2 ½ φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1φλ.γάλα

2αυγά

Αλατοπίπερο

4ντομάτες λιαστές ψιλ/νες

100γρ.φέτα θρυμματισμένη

1κ.γλ.ρίγανη

10ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Η ζύμη που θα αποκτήσουμε θα είναι ελαφρά ρευστή. Λαδώνουμε τα τοιχώματα μια μακρόστενης φόρμας για κέικ και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα μας. Από πάνω διασκορπίζουμε τις λιαστές ντομάτες, τη φέτα και τις ελιές και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *