Loader

Ζυμαρολιόψωμο με λιαστές ντομάτες και φέτα

2013-06-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά

2 ½ φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1φλ.γάλα

2αυγά

Αλατοπίπερο

4ντομάτες λιαστές ψιλ/νες

100γρ.φέτα θρυμματισμένη

1κ.γλ.ρίγανη

10ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι ψιλ/νες

Λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε στο μίξερ τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι, το γάλα και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Η ζύμη που θα αποκτήσουμε θα είναι ελαφρά ρευστή. Λαδώνουμε τα τοιχώματα μια μακρόστενης φόρμας για κέικ και μεταφέρουμε εκεί το μείγμα μας. Από πάνω διασκορπίζουμε τις λιαστές ντομάτες, τη φέτα και τις ελιές και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε

Κατηγορίες: Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *