Loader

Ζυμαρικά εκ Φρανκφούρτης

2013-08-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και ελιές

  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

 

250γρ.σπαγγέτι Νο6

100γρ.τυρί κρέμα

2λουκάνικα Φραγκφούρτης μεγάλα κομμένα σε ροδέλες

1κόκκινη πιπεριάψιλ/νη

100γρ.γραβιέρα τριμμένη

Λάδι

Αλατοπίπερο

3/4φλ.γάλα

1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες

1/2κ.γλ.μοσχοκάρυδο

Φρυγανιά τρίμμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα ζυμαρκά σύμφωνα με τς οδηγίες της συσκευασίας. Σε αντικολλητκό τηγάνι ρίχνουμε λάδι και σοτάρουμε 3-4 λεπτά τα λουκάνικα, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μοσχοκάρυδο. Κλείνουμε το μάτι και ρίχνουμε το γάλα και το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυράκι. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Λαδώνουμε ένα πυρεξάκι και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά να καλυφτεί ο πάτος. Ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια και τα στρώνουμε όμορφα. Πασπαλίζουμε με τη γραβιέρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *