Loader

Ζεστή σαλάτα κουνουπιδιού με μουστάρδα

2013-06-24
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

 

Συστατικά  

 

1μέτριο κουνουπίδι

2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.μουστάρσα

1κ.σ.εστραγκόν ξερό

Χυμό 1 λεμονιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε μπόλικο νερό σε κατσαρόλα να βράσει και ρίχνουμε μέσα το κουνουπίδι κομμένο σε φουντίτσες, για 10-15 λεπτά, ανάλογα πόσο μαλακό το θέλετε. Το μεταφέρουμε σε μπολ μαζί με το κουκουνάρι. Σε βάζο με καπάκι ή στο multi ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα καλά και τα χτυπάμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό το κουνουπίδι και ανακατεύουμε προσεχτικά να μην διαλυθεί. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *