Loader

Ζαμπονολουκουμάδες

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

Συστατικά  

2φλ.ζαμπόν τριμμένο στο multi
Αλατοπίπερο
1αυγό
1φλ.αλέυρι(περίπου)
150ml μπύρα
Λάδι για το τηγάνισμα
Ρεγκάτο τριμμένο για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε με κουτάλι σε ένα μπολ το ζαμπόν, με το αυγό, το αλεύρι και αλατοπίπερο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα ομοιογενές ούτε πολύ αραιό ούτε πολύ πηχτό. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους γυρνάμε να τηγανιστούν και από τις 2 πλευρές. Κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τους αλμυρούς λουκουμάδες μας ζεστούς πασπαλισμένους με τυράκι τριμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *