Loader

Ζαμπονολουκουμάδες

2013-07-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2φλ.ζαμπόν τριμμένο στο multi
Αλατοπίπερο
1αυγό
1φλ.αλέυρι(περίπου)
150ml μπύρα
Λάδι για το τηγάνισμα
Ρεγκάτο τριμμένο για το σερβίρισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε με κουτάλι σε ένα μπολ το ζαμπόν, με το αυγό, το αλεύρι και αλατοπίπερο. Αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι μέχρι να αποκτήσουμε ένα μείγμα ομοιογενές ούτε πολύ αραιό ούτε πολύ πηχτό. Ρίχνουμε κουταλιές από το μείγμα σε καυτό λάδι και τους γυρνάμε να τηγανιστούν και από τις 2 πλευρές. Κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τους αλμυρούς λουκουμάδες μας ζεστούς πασπαλισμένους με τυράκι τριμμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *