Loader

Εύκολο τυροσουφλεδάκι

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 35λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1φλ.σπανάκι αχνισμένο και ψιλ/νο

4αυγά χτυπημένα

1 1/2φλ.γάλα

5-6 φέτες ψωμί μόνο την ψίχα,κομμένο σε κυβάκια,μπαγιάτικο

6-7 ντοματίνια ολόκληρα

1κ.γλ.βασιλικός

1κ.σ.μουστάρδα απαλή

200γρ.γκούντα και τσένταρ τριμμένα

Βούτυρο για τη φόρμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τα χτυπημένα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε μαζί με το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μισό τυρί,το σπανάκι, το βασιλικό και τη μουστάρδα. Ρίχνουμε μέσα τα κυβάκια ψωμιού και ανακατεύουμε να πάει παντού το υγρό μείγμα. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένη στρογγυλή φόρμα ή σκεύος σουφλέ και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί. Διασκορπίζουμε τα ντοματίνια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35λεπτά. Το βγάζουμε από τα φούρνο, το κόβουμε απαλά σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.