Loader

Εύκολη κις αυγού με ζαμπόν και τσένταρ

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Γλυκοπατάτα tex mex

  • Mπανανογλυκό με καρύδα

  • Κέικ μερέντα μπανάνα χωρίς αλεύρι

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

Λάδι

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1φλ.ζαμπόν τριμμένο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε και το ζαμπόν και μόλις αρχίσει να γίνεται τραγανό τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και από πάνω ρίχνουμε τα αυγά που τα έχουμε ανακατέψει με αλατοπίπερο΄. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.