Loader

Εύκολη κις αυγού με ζαμπόν και τσένταρ

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 25λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

Λάδι

2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να

1φλ.ζαμπόν τριμμένο

1φλ.τσένταρ τριμμένο

 

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε και το ζαμπόν και μόλις αρχίσει να γίνεται τραγανό τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και από πάνω ρίχνουμε τα αυγά που τα έχουμε ανακατέψει με αλατοπίπερο΄. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.

Κατηγορίες: Ετικέτες: , , Συστατικά: , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *