Εύκολη κις αυγού με ζαμπόν και τσένταρ
2013-06-03- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 25λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
3αυγά χτυπημένα
Αλατοπίπερο
Λάδι
2κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να
1φλ.ζαμπόν τριμμένο
1φλ.τσένταρ τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια. Ρίχνουμε και το ζαμπόν και μόλις αρχίσει να γίνεται τραγανό τα κατεβάζουμε από τη φωτιά. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα και από πάνω ρίχνουμε τα αυγά που τα έχουμε ανακατέψει με αλατοπίπερο΄. Πασπαλίζουμε με το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.