Loader

Ελιοκρεμμυδοτυροπιπερόψωμο και άλλα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

1 ½ φλ.αλεύρι

2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

Μια πρέζα αλάτι

4αυγά χτυπημένα

1/4φλ.λάδι

1σκελ.σκόρδο λιωμένη

2φλ.σπανάκι ψιλ/νο,ελαφρά αχνισμένο και στραγγισμένο

1μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης από βάζο ψιλ/νη

½ φλ.ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι και κομμένες σε ροδέλες

1/2κ.γλ.πιπέρι

1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλέυρι με το μπέικιν και το αλεύρι. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τα αυγά, το λάδι, το σκόρδο, το σπανάκι, την πιπεριά, τις ελιές, το πιπέρι και το τυρί. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το μείγμα από το αλεύρι. Ανακατεύουμε με μια κουτάλα ή σπάτουλα και μεταφέρουμε σε μακρόστενη λαδωμένη φόρμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το βγάζουμε από τη φόρμα. Το βάζουμε σε πιατέλα και το κόβουμε σε φέτες για να σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.