Loader

Δροσερή πιπεροσαλάτα με γιαούρτι

2013-06-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 20λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Κρύα ζυμαρικά με blue cheese

  • Σαλάτα παντζάρι με πράσινο μήλο και σέλερι

Συστατικά  

 

6πιπεριές πράσινες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2κ.γλ.μπούκοβο

3κ.σ.γιαούρτι

1κρεμμύδι ψιλ/νο

2κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος

12ντοματίνια κομμένα στη μέση

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τις πιπεριές σε ταψί και τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου περίπου 20 λεπτά στους 190C. Τις βγάζουμε έξω και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και χοντροκόβουμε τις πιπεριές αφαιρώντας τα σπόρια. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα πριν σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *