Loader

Διπλοψημένες πανσέτες με soya & γλυκάνισο

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

800γρ.πανσέτες χοιρινές

1 φλ.ζωμός βοδινού

2κ.σ.soya sauce

1/2κ.γλ.γλυκάνισος

1πρέζα κανέλα

Αλατοπίπερο

Λάδι

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα με λάδι τις πανσέτες με το σκόρδο. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το γλυκάνιζο, την κανέλα και το τσίλι. Αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά. Μεταφέρουμε το φαγητό όπως είναι σε ταψάκι και ραντίζουμε με τη soya. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά και από τις 2 πλευρές μέχρι να σωθούν τα υγρά και να γίνουν τραγανές οι πανσέτες. Τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.