Loader

Διπλοψημένες πανσέτες με soya & γλυκάνισο

2013-06-09
  • Prep Time: 15λ
  • Cook Time: 40λ
  • Ready In: 55λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά  

 

800γρ.πανσέτες χοιρινές

1 φλ.ζωμός βοδινού

2κ.σ.soya sauce

1/2κ.γλ.γλυκάνισος

1πρέζα κανέλα

Αλατοπίπερο

Λάδι

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη

Method

Step 1

Σοτάρουμε σε φαρδιά κατσαρόλα με λάδι τις πανσέτες με το σκόρδο. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το γλυκάνιζο, την κανέλα και το τσίλι. Αφήνουμε να ψηθούν για 15 λεπτά. Μεταφέρουμε το φαγητό όπως είναι σε ταψάκι και ραντίζουμε με τη soya. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 25 λεπτά και από τις 2 πλευρές μέχρι να σωθούν τα υγρά και να γίνουν τραγανές οι πανσέτες. Τις σερβίρουμε ζεστές με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *