Loader

Γλυκό ψωμί μαρμπέ

2013-07-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

1 ½ φλ.αλεύρι

1/4κ.γλ.σόδα φαγητού

1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1πρέζα αλάτι

1βανίλια

1/2φλ.ζάχαρη

1/2συσκευασία ζαχαρούχο γάλα

2αυγά χτυπημένα

1/3φλ.βούτυρο λιωμένο

2κ.σ.κακάο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά με το βούτυρο, το ζαχαρούχο και τη βανίλια. Τα ρίχνουμε πάνω στα στερεά υλικά και ανακατεύουμε με σπάτουλα πολύ καλά. Το μεταφέρουμε σε βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα για κέικ κρατώντας 1φλιτζάνι. Ανακατεύουμε το μείγμα που κρατήσαμε με το κακάο και το ρίχνουμε πάνω στο υπόλοιπο μείγμα του κέικ. Με ένα καλαμάκι από σουβλάκι ή μια οδοντογλυφίδα πιέζουμε μέχρι κάτω το μείγμα από τη μια πλευρά της φόρμας στην άλλη ώστε να πάει το μείγμα κακάο και σε άλλα σημεία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει και το ξεφορμάρουμε για να σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *