Loader

Γλυκιά πουτίγκα ψωμιού με κρέμα κανέλας

2013-06-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 45λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 50λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά

5φλ.μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κύβους, μέγεθος μπουκιάς

1/4φλ.καστανή ζάχαρη

3ασπράδια αυγών

2κ.σ.μέλι

1βανίλια

1κ.σ.κανέλα

2φλ.γάλα

Καστανή ζάχαρη και κανέλα για το πασπάλισμα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

200γρ.τυρί κρέμα σε θερμοκρασία ωματίου

150γρ.ζάχαρη άχνη

2κ.σ.κανέλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ψωμί σε βουτυρωμένη μακρόστενη φόρμα κέικ ή άλλο ταψάκι της προτίμησης μας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη βανίλια, το μέλι,την κανέλα και το γάλα. Περιχύνουμε με αυτό το μείγμα το ψωμί και πασπαλίζουμε με λίγο ακόμα κανέλα και καστανή ζάχαρη. Το αφήνουμε να σταθεί ½ ώρα να μουσκέψουν όλα τα ψωμάκια καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 45-50 λεπτά. Εντωμεταξύ χτυπάμε στο multi όλα τα υλικά για την κρέμα και την αλείφουμε σε χλιαρή πουτίγκα. Το αφήνουμε να σταθεί 1 ώρα περίπου και σερβίρουμε.

Κατηγορία Συνταγής: , Ετικέτες: , Συστατικά: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *