Loader

Γκούλας από την Ουγγαρία

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:40 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1κρεμμύδι τριμμένο
4φέτες μπέικον χοντροκομμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Λάδι
Αλάτι
4φλ.ζωμό κρέατος
1κ.σ.ξύδι
250γρ.κόκκινο κρασί
1/2κ.γλ.κόκκινο πιπέρι
1κ.γλ.πάπρικα
2πατάτες χοντροκομμένες

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Εγώ τα έβαλα όλα στην χύτρα για 35 λεπτά. Αν δεν έχετε χύτρα βάζετε λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για 1 ½ ώρα τουλάχιστον. Πρέπει να μείνει με τη σαλτσούλα του, όχι πολλά ζουμιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *