Loader

Γεμιστό κοτόπουλο όλων των εποχών

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:40 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1μεγάλο κοτόπουλο

2φλ.μπαγιάτικο ψωμί κομμένο σε κύβους

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1/3φλ.σέλινο ψιλ/νο

1 ½ φλ.μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1/2φλ.cranberries

1/3φλ.βερύκοκα ξερά ψιλ/να

1/4φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

1/4φλ.καρύδια χοντροτριμμένα

1/3φλ.κουκουνάρι

2κ.σ.carino ή κάποιο μπαχαρικό για ψήσιμο κοτόπουλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το ψωμί σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και το ψήνουμε στους 150C για 1 ώρα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη γέμιση εκτός από το carino. Ρίχνουμε εκεί και το ψωμί και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με το carino και το βάζουμε σε βαθύ ταψί ή γάστρα με καπάκι. Ψήνουμε στους 190C για 40 λεπτά. Σερβίρουμε το κοτόπουλο ζεστό και δίπλα κουταλιές από τη γέμιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *