Loader

Γεμιστά φιλέτα κοτόπουλου και παταροσκορδαλιά

2013-06-08
  • Prep Time: 30λ
  • Cook Time: 30λ
  • Ready In: 60λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

Συστατικά  

 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

2φιλέτα κοτόπουλου

80γρ.ανθότυρο

3κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.γλ.δενδρολίβανο ψιλ/νο

1κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1φρέσκο κρεμμύδι

2σκελ.σκόρδο

1φλ.ντοματίνια μικρά ή μεγάλα κομμένα στη μέση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

2μεγάλες πατάτες βρασμένες

Αλατοπίπερο

Χυμός 1 λεμονιού

1κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί

2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος

3σκελ.σκόρδο

Method

Step 1

Χτυπάμε στο multi το ανθότυρο με τα φρέσκα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, 1 κουταλιά λάδι και λίγο αλατοπίπερο. Γεμίζουμε με το μείγμα αυτό τα φιλέτα και τα κλείνουμε σε ρολάκια με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων. Τα ακουμπάμε σε αντικολλητικό ταψάκι και αραδιάζουμε τριγύρω τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με το υπόλοιπο λάδι και συμπληρώνουμε ελάχιστο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Εντωμεταξύ χτυπάμε όλα τα υλικά για την πατατοσκορδαλία στο multi. Για το σερβίρισμα βάζουμε σε κάθε πιάτο από 1 ρολάκι κοτόπουλου με λίγα ντοματίνια και δίπλα την πατατοσκορδαλιά μας. Μπορούμε να σερβίρουμε τα φιλέτα μας και με κάποιο άλλο συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *