Loader

Γεμιστά ασιάτικα αγγουράκια

2013-07-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

2αγγούρια

Αλατοπίπερο

2καρότα τριμμένα

3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

6σκελ.σκόρδο λιωμένες

2κ.γλ.ginger σκόνη

3/4κ.γλ.μπούκοβο

2κ.σ.fish sauce

1κ.γλ.ζάχαρη

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Πλένουμε τα αγγούρια και κόβουμε τις άκρες. Τα κόβουμε περίπου στα 4 και τα ακουμπάμε με μια από τις κομμένες πλευρές σε μια πιατέλα. Καθαρίζουμε το εσωτερικό από κάθε αγγουράκι με το ειδικό εργαλείο που χρησιμοποιούμε και τα για τα κολοκυθάκια ή προσεχτικά με ένα μαχαίρι και ένα κουταλάκι , αφήνοντας σε κάθε αγγουράκι λίγο στην άκρη που θα χρησιμοποιήσουμε για πάτο. Εντωμεταξύ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και γεμίζουμε με αυτό το μείγμα το εσωτερικό από τα αγγουράκια. Τα καλύπτουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 12 τουλάχιστον ώρες πριν τα σερβίρουμε. Διατηρούνται στο ψυγείο ως και 3 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *