Γαλοπούλα με σέλινο λεμονάτη
2013-06-10- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2γαλοπούλα κομμένη σε μερίδες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
Χυμός 2 λεμονιών
1λίτρο ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Ροδίζουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας σε κατσαρόλα με λάδι να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού , το ζωμό και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το σέλινο και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας της γαλοπούλας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Την σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας σας.