Loader

Γαλοπούλα με σέλινο λεμονάτη

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

1/2γαλοπούλα κομμένη σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Χυμός 2 λεμονιών

1λίτρο ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Ροδίζουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας σε κατσαρόλα με λάδι να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού , το ζωμό και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το σέλινο και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας της γαλοπούλας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Την σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.