Loader

Γαλοπούλα με σέλινο λεμονάτη

2013-06-10
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2γαλοπούλα κομμένη σε μερίδες

Λάδι

Αλατοπίπερο

1/2ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο

4σκελ.σκόρδο ολόκληρες

Χυμός 2 λεμονιών

1λίτρο ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ροδίζουμε τα κομμάτια της γαλοπούλας σε κατσαρόλα με λάδι να πάρουν χρώμα απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού , το ζωμό και το αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το σέλινο και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας της γαλοπούλας και να μείνει με τη σαλτσούλα του. Την σερβίρουμε με συνοδευτικό της αρεσκείας σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *