Loader

Γαλοπούλα λεμονάτη με τζίντζερ και μανιταρια

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

2μπούτια γαλοπούλας (λέμε στον χασάπη να μας τεμαχίσει στα 3)
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι ψιλ/νο
4σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1/2κιλό μανιτάρια σε φέτες
2κ.σ.τζίντζερ σκόνη
1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά
Χυμός 2 λεμονιών

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μπούτια να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε κατόπίν όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε περίπου 1 ½ ‘ώρα. Σερβίρουμε με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *