Loader

Βασιλόπιτα καρύδας

2013-07-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Εύκολες φλωρεντίνες

  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Γλυκάκι με 5 υλικά

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

 

Συστατικά  

 

1/4φλ.αλεύρι

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1φλ. Και κάτι ζάχαρη

1πρέζα αλάτι

2αυγά χτυπημένα

2κ.σ.βούτυρο λιωμένο

1βανίλια

120γρ.ινδοκάρυδο

1φλ.γάλα

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι ,τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, πιέζουμε μέσα το φλουρί ή το νόμισμα που θα χρησιμοποιήσουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Το κόβουμε σε τετραγωνάκια και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *