Loader

Βασιλόπιτα καρύδας

2013-07-25
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 40λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

 

Συστατικά  

 

1/4φλ.αλεύρι

1κ.γλ.μπέικιν πάουντερ

1φλ. Και κάτι ζάχαρη

1πρέζα αλάτι

2αυγά χτυπημένα

2κ.σ.βούτυρο λιωμένο

1βανίλια

120γρ.ινδοκάρυδο

1φλ.γάλα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι ,τη ζάχαρη και το αλάτι. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Το μεταφέρουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, πιέζουμε μέσα το φλουρί ή το νόμισμα που θα χρησιμοποιήσουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 35-40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Το κόβουμε σε τετραγωνάκια και σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *