Loader

Αυγά στο φούρνο με ντομάτα και λουκάνικα

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

6αυγά
1 συσκευασία σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες
200γρ.χωριάτικα λουκάνικα μπουκίτσες
½ ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
Λάδι
Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με τον μαιντανό. Ρίχνουμε τα λουκάνικα και αφήνουμε να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τη σάλτσα αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και ανοίγουμε 6 κενά με το κουτάλι. Σπάμε από ένα αυγό σε κάθε κενό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν τα αυγά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.