Loader

Αυγά που έμειναν με περίβλημα κιμά

2013-06-06
  • Prep Time: 30λ
  • Cook Time: 15λ
  • Ready In: 50λ
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Σχετικές Συνταγές:
  • Σπέσιαλ σοκολατένιος κορμός

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

  • Εύκολο τηγανητό ρύζι

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

Συστατικά

4βραστά αυγά

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

1κρεμμύδι τριμμένο

Αλατοπίπερο

350γρ.κιμάς χοιρινός

1καρότο τριμμένο

2φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να

2κ.σ.soya sauce

1κ.σ.κονιάκ

1κ.σ.καστανή ζάχαρη

1/3κ.γλ.μοσχοκάρυδο

1/3κ.γλ.κουρκουμάς

1/3κ.γλ.ginger σκόνη

Μια πρέζα κανέλα

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Κορν φλάουρ

Φρυγανιά τρίμμα

2αυγά χτυπημένα

Λάδι για το τηγάνισμα

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Κέτσαπ

Φρέσκια σαλάτα

Method

Step 1

Ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά. Τον μοιράζουμε στα 4 και ακουμπάμε κάθε κομμάτι πάνω σε ένα μεγάλο κομμάτι διαφανούς μεμβράνης. Το απλώνουμε καλά και ακουμπάμε στο κέντρο από 1 αυγό. Με τη βοήθεια της μεμβράνης κλείνουμε καλά το αυγό μέσα στο μίγμα κιμά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες ή ολόκληρο το βράδυ. Για το τηγάνισμα περνάμε το κάθε αυγό που ετοιμάσαμε πρώτα από το κορν φλάουρ, έπειτα το χτυπημένο αυγό και τέλος τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι σε μέτρια φωτιά ώστε να ψηθούν και εσωτερικά. Τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές και τα σερβίρουμε ζεστά πάνω σε φρέσκια σαλάτα πασπαλίζοντας αν θέλουμε με λίγη κέτσαπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *