Loader

Ατομικά σουφλεδάκια πατάτας

2013-06-03
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 30λ
Βαθμολογία

(5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

1 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

3πατάτες βρασμένες

150ml κρέμα γάλακτος

3κ.σ.βούτυρο

2αυγά χτυπημένα

Αλατοπίπερο

1/2φλ.παρμεζάνα τριμμένη

3κρεμμυδάκια φρέσκα

3κ.σ.φρυγανιά τρίμμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Πιέζουμε τις πατάτες σε πουρέ και τον ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνουμε ατομικά σουφλεδάκια και μοιράζουμε το μείγμα. Το στρώνουμε ομοιόμορφα στην κορυφή και τοποθετούμε τα σουφλεδάκια σε ταψί βαθύ. Γεμίζουμε με νερό μέχρι τη μέση τους περίπου και αφού τα καλύψουμε με λαδόκολλα τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρουμε. Τρώγονται μόνα τους ως ορεκτικό ή ως συνοδευτικό κάποιου ψητού κρέατος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *