Αρωματικά κεφτεδάκια με παρμεζάνα
2013-06-09- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
- Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
1/2Κιλό κιμάς ανάμικτος
3σκελ.σκόρδο
1μέτριο κρεμμύδι
1αυγό
1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη
1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
1κ.γλ.θυμάρι
1/2κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη
1/4κ.γλ.μπούκοβο
1φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.σ.λάδι
1/2κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος
αλατοπίπερο
1/3φλ.γάλα
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια , μεγέθους της προτίμησης μας. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια αμέσως αν και κρύα τρώγονται εξίσου άνετα.