Loader

Αρωματικά κεφτεδάκια με παρμεζάνα

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

Συστατικά  

 

1/2Κιλό κιμάς ανάμικτος

3σκελ.σκόρδο

1μέτριο κρεμμύδι

1αυγό

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.θυμάρι

1/2κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1/4κ.γλ.μπούκοβο

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.λάδι

1/2κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος

αλατοπίπερο

1/3φλ.γάλα

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια , μεγέθους της προτίμησης μας. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια αμέσως αν και κρύα τρώγονται εξίσου άνετα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.