Loader

Αρωματικά κεφτεδάκια με παρμεζάνα

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 10λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

1/2Κιλό κιμάς ανάμικτος

3σκελ.σκόρδο

1μέτριο κρεμμύδι

1αυγό

1/3φλ.παρμεζάνα τριμμένη

1κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος

1κ.γλ.θυμάρι

1/2κ.γλ.φρέσκια ρίγανη ψιλ/νη

1/4κ.γλ.μπούκοβο

1φλ.φρυγανιά τρίμμα

1κ.σ.λάδι

1/2κ.γλ.βασιλικός ψιλ/νος

αλατοπίπερο

1/3φλ.γάλα

Λάδι για το τηγάνισμα

Αλεύρι για το τηγάνισμα

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε κεφτεδάκια , μεγέθους της προτίμησης μας. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια αμέσως αν και κρύα τρώγονται εξίσου άνετα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *