Loader

Αργεντίνικο ψωμί

2013-06-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Πασχαλινό ψωμί γεμιστό με παπαρουνόσπορο

  • Τυρόψωμο ολικής άλεσης με καρύδια και ξερά σύκα

  • Πικάντικη φοκάτσια ολικής άλεσης

  • Καλαμποκόψωμο με κολοκυθάκια και pesto

  • Ψωμί caprese

Συστατικά

3φλ.αλεύρι
1φλ.νερό χλιαρό
3κ.σ.λάδι
1/2κ.γλ.καγιέν
1/2κ.γλ.ρίγανη
2σκόρδο λιωμένο
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Αλατοπίπερο
1/2κ.σ.ζάχαρη
1 1/2κ.γλ.μαγιά σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη και εύπλαστη ζύμη. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα. Βάζουμε μέσα το ζυμάρι μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 περίπου λεπτά.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.