Αργεντίνικο ψωμί
2013-06-05- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 45λ
- Έτοιμο σε: 60λ
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
3φλ.αλεύρι
1φλ.νερό χλιαρό
3κ.σ.λάδι
1/2κ.γλ.καγιέν
1/2κ.γλ.ρίγανη
2σκόρδο λιωμένο
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Αλατοπίπερο
1/2κ.σ.ζάχαρη
1 1/2κ.γλ.μαγιά σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι και ζυμώνουμε με τα χέρια μας καλά μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη και εύπλαστη ζύμη. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα. Βάζουμε μέσα το ζυμάρι μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 45 περίπου λεπτά.