Loader

Αργεντίνικο μοσχάρι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρικής: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

1λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες

2φλ.λάχανο ψιλ/νο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

4φέτες μπέικον ψημένες στο γκριλ και κομμένες στα 3

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1/2λίτρο ζωμός κρέατος

Αλατοπίπερο

Λάδι

Βήματα Συνταγής

Βήμα1

Αχνίζουμε σε λίγο νεράκι το πράσο, το λάχανο και τα κρεμμύδια. Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτια του μοσχαριού και το λουκάνικο. Ρίχνουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας και το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και από πάνω βάζουμε σε κάθε πιάτο 2-3 κομμάτια μπέικον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *