Αργεντίνικο μοσχάρι
2013-06-11- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία
(0 / 5)
0 Βαθμολογία
Σχετικές Συνταγές:
Συστατικά
600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
2φλ.λάχανο ψιλ/νο
1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1πράσο κομμένο σε ροδέλες
4φέτες μπέικον ψημένες στο γκριλ και κομμένες στα 3
1 ½ φλ.χυμός ντομάτας
1/2λίτρο ζωμός κρέατος
Αλατοπίπερο
Λάδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Αχνίζουμε σε λίγο νεράκι το πράσο, το λάχανο και τα κρεμμύδια. Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτια του μοσχαριού και το λουκάνικο. Ρίχνουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας και το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και από πάνω βάζουμε σε κάθε πιάτο 2-3 κομμάτια μπέικον.