Loader

Αργεντίνικο μοσχάρι

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Φριτάτα με ψητή κολοκύθα

Συστατικά  

 

600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους

1λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες

2φλ.λάχανο ψιλ/νο

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

4φέτες μπέικον ψημένες στο γκριλ και κομμένες στα 3

1 ½ φλ.χυμός ντομάτας

1/2λίτρο ζωμός κρέατος

Αλατοπίπερο

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Αχνίζουμε σε λίγο νεράκι το πράσο, το λάχανο και τα κρεμμύδια. Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κομμάτια του μοσχαριού και το λουκάνικο. Ρίχνουμε τα λαχανικά, το χυμό ντομάτας και το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ½ ώρα. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και από πάνω βάζουμε σε κάθε πιάτο 2-3 κομμάτια μπέικον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.