Loader

Αλμυρά brownies με σπανάκι και μπέικον

2013-07-07
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές

  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Συκώτι στη λαδόκολλα

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

Συστατικά  

 

 

1κιλό σπανάκι ελαφρά αχνισμένο και χοντροκομμένο

1/4φλ.βούτυρο λιωμένο

Αλατοπίπερο

1φλ.μοτσαρέλα τριμμένη

4φέτες μπέικον ψιλ/νες

1κρεμμύδι ψιλ/νο

1πράσο κομμένο σε ροδέλες

1/2φλ.γάλα

2αυγά χτυπημένα

3/4φλ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις

λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λίγο λάδι σε κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα άλλα 2-3 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το κρατάμε στην άκρη. Σουρώνουμε καλά το σπανάκι και το βάζουμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα αυγά, το βούτυρο, αλατοπίπερο, το τυρί, το γάλα και το μείγμα μπέικον. Ρίχνουμε το αλεύρι και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε καλά και το μεταφέρουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια για να σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *