Loader

Αλκοολούχα μαρινάδα για χοιρινό

2013-07-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο

  • Ζεστή φακοσαλάτα με λαχανικά

  • Χταπόδι σουβλάκι με μελένια πλιγουροσαλάτα

  • Ρυζοσαλάτα με basmati και κοτόπουλο

  • Συριανή μαϊντανοσαλάτα

Συστατικά  

 

Για 1- 1 ½ κιλό μπριζόλες ή πανσέτες

1λίτρο κόκκινο κρασί

1/2φλ.κονιάκ

1φλ.λάδι

Αλατοπίπερο

2κ.σ.θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα περιχύνουμε πάνω στο χοιρινό. Τα κρατάμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ. Την επόμενη τα ψήνουμε στο φούρνο με τα υλικά της μαρινάδας και ελάχιστο νερό ή στα κάρβουνα αλείφοντας τα κατά διαστήματα με τη μαρινάδα.

Κατηγορία Συνταγής: Ετικέτες: , Συστατικά: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.