Loader

Έξτρα τυρένια πίτσα

2013-05-31
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Χρόνος μαγειρέματος: 40λ
Βαθμολογία

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βάθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 Βαθμολογία

Σχετικές Συνταγές:
  • Μπάρες με μερέντα και παιδικά δημητριακά

  • Σκεπαστή πικάντικη φέτα

  • Τρουφάκια από cookies που έμειναν

  • Muffins με μαρμελάδα και κολοκύθα

  • Brownies μερέντας χωρίς αυγά

Συστατικά  

 

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

300γρ.αλεύρι
220γρ.βούτυρο σε κομματάκια
1πρέζα αλάτι
4-5κ.σ.νερό χλιαρό
70γρ.γκούντα ή ρεγκάτο ή παρμεζάνα τριμμένη (ή ότι τυράκι έχετε)
100γρ.τυρί κρέμα
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1πιπεριά κέρατο ψιλ/νη
1/2φλ.μανιτάρια σε φέτες
1/2φλ.καλαμπόκι από κονσέρβα
1κ.γλ.ρίγανη
Κέτσαπ
Τυρί τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε μια λεκανίτσα με τελευταίο το αλεύρι. Τα ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη και εύπλαστη ζύμη. Την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά περίπου. Κατόπιν λαδώνουμε ένα ταψάκι και αφού απλώσουμε μέσα ομοιόμορφα το ζυμαράκι μας , το αλείφουμε περιφερειακά με το τυρί κρέμα. Κλείνουμε τις άκρες προς τα μέσα. Αλείφουμε την επιφάνεια της πίτσας με την κέτσαπ και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Διασκορπίζουμε πάνω τα μανιτάρια, το καλαμπόκι και την πιπεριά. Ρίχνουμε το τυρί να πάει παντού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει η επιφάνεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.