Loader

Pesto ρόκας με φιστίκια Αιγίνης

2015-07-05
  • Ποσότητα: 1 φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

5/7/15

Το έχω φτιάξει αρκετές φορές και όλο αμελούσα να το αναρτήσω.Pesto ρόκας με φιστίκια Αιγίνης. Είναι εύκολο, light και με πολύ απλά υλικά. Το αλείφουμε στην πίτσα αντί για σάλτσα ή πάνω σε μπρουσκέτα. Του προσθέτουμε τυρί , χυμό λεμόνι ή κάποιο μυρωδικό της αρεσκείας μας και έχουμε ένα πεντανόστιμο σνακ για κάθε ώρα.

arugaigpesto (1) arugaigpesto (6)

 

Συστατικά

  • 1 ματσάκι ρόκα (περίπου 2 φλιτζάνια κομμένη)
  • 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • ¼ του φλιτζανιού φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα
  • Αλατοπίπερο
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού μπούκοβο ή τσίλι σκόνη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ενιαίο μείγμα.

Βήμα 2

Το χρησιμοποιούμε αμέσως ή το φυλάμε στο ψυγείο σκεπασμένο για 2-3 ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *