Loader

Πάστα αντζούγιας με φουντούκια και σύκα

2015-05-04
  • Ποσότητα: για 1 1/2 φλιτζάνι
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

15/5/15

Πάστα αντζούγιας με φουντούκια και σύκα για να ξεσηκώσετε το κοινό σας. Όλοι θα αναρωτιούνται για τα υλικά που περιέχει, αλλά δύσκολα θα τα βρει κανείς. Ιδανικό να το σερβίρουμε σε φρεσκοψημένο ψωμί. Φανταστική συνοδεία για το κρασί μας.

anchovpaste (1) anchovpaste (3)

Συστατικά

  • 2/3 του φλιτζανιού καβουρδισμένα φουντούκια
  • 1 φλιτζάνι ξερά σύκα
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 60gr. Αντζούγιες φιλέτο με το λάδι τους
  • ¼ του φλιτζανιού ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi με τελευταίο το λάδι. Τα χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσουμε μια ομοιόμορφη πάστα.

Βήμα 2

Το φυλάμε στο ψυγείο, σε βάζο με καπάκι και το σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου, με ψωμί, τυριά ή ότι άλλο προτιμάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *