Loader

Γρήγορη μελιτζανόπιτσα με ανθότυρο

2013-07-19
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

 

1Πίτα από σουβλάκι

Pesto έτοιμο ή σπιτικό

6-7 λεπτές ροδέλες μελιτζάνας

Αλάτι (προαιρετικά)

3κ.σ.ανθότυρο θρυμματισμένο

Μπούκοβο

λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλοίφουμε την πίτα με μπόλικο Pesto. Αραδιάζουμε τις ροδέλες μελιτζάνας και σε διάφορα σημεία το ανθότυρο. Πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι, αν θέλουμε και με όσο μπούκοβο μας αρέσει. Ραντίζουμε με λίγο λάδι και την ακουμπάμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *