Μακαρονόπιτα χωρίς φύλλο

2013-06-21
  • Χρόνος Προετοιμασίας: 20λεπτά
  • Χρόνος Μαγειρέματος: 20λεπτά
  • Έτοιμο σε: 0λεπτά
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Print this pageEmail this to someone

Συστατικά  

4κ.σ.φρυγανιά τρίμμα
3    αυγά
1φλ.γκούντα τριμμένο
1/2φλ.φέτα τρίμμα
1ποτήρι γάλα
Αλατόπιπερο
Λάδι
1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
½ πακ.σπαγγέτι Νο6

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι ή πυρέξ και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Ανακατεύουμε σε μπωλ τα αυγά, το γάλα, τα τυριά(κρατάμε λίγο γκούντα για το τέλος), το ζαμπόν και το αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε ξανά να πάει παντού το μείγμα. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 20 λεπτά.

Βαθμολογία

(0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

0 άτομα έχουν βαθμολογήσει τη συνταγή

FavoriteLoadingΠροσθήκη στις Αγαπημένες Συνταγές

Σχολιάστε