Loader

Σερβίρουμε σε μπολ

Από : | 0 Σχόλια | On : 05/10/2014 | Κατηγορία : Ιστορίες της κουζίνας

Σερβίρουμε σε μπολ , είναι εκτός από το αφιέρωμα μας σε 7 νόστιμα πιάτα, για αυτήν την εβδομάδα, μια πολύ αγαπημένη συνήθεια τον τελευταίο καιρό. Μια συνήθεια βολική και πρακτική στο σερβίρισμα, αλλά και πολύ ευπαρουσίαστη. Τοποθετούμε τα υλικά το ένα δίπλα στο άλλο ώστε να ξέρουμε τι και πόσο τρώμε και τα ανακατεύουμε λίγα λεπτά πριν να απολαύσουμε το δικό μας μπολ, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και να έχουμε ολοκληρωμένο το αποτέλεσμα αυτού που δημιουργήσαμε.

Μπολ θρεπτικά, μπολ υγιεινά, μπολ για όλη την οικογένεια, ιδανικά για ένα χαλαρό δείπνο ή γρήγορο γεύμα, μπροστά την τηλεόραση, το pc ή όπου προτιμάμε, με επιπλέον πλεονέκτημα, ο όγκος του πιάτου, ή μάλλον η διάμετρος, που μπορεί να σταθεί, όπου κι αν συνηθίζουμε να απολαμβάνουμε το φαγητό μας.

Το τι θα βάλουμε στο δικό μας μπολ, έχει άπειρες απαντήσεις, ανάλογα πάντα με τα γούστα του καθενός. Εγώ προσπάθησα να ακολουθήσω την λογική ενός πλήρες γεύματος που να συνδυάζει υγιεινά, τρόφιμα από κάθε επίπεδο της διατροφικής πυραμίδας. Λαχανικά, όσπρια, κρέας ή ψάρι, δημητριακά, φρούτα και γαλακτοκομικά.

Ας σερβίρουμε σε μπολ , παρέα αυτή την εβδομάδα και ας απολαύσουμε 7 εύκολες και νόστιμες συνταγές, πάντα με τις συμβουλές του ZannetCooks.

Γλυκοπατάταμε κινόα και κιμά σε μπολ bowlsweetquinoabeef (4)

bowlricechickfruits (5) Κοτόπουλο με σάλτσα μήλου σε μπολ με ρύζι και φρούτα

Ψητές ντοματοπιπεριές σε μπολ με ρύζι και ρόδι bowlntomatopiperies (4)

bowlprs (4) Γλυκόξινο και καραμελωμένο μπολ

Ενεργειακό πράσινο μπολ bowlenergy (4)

bowlgreenstahini (5) Φθινοπωρινό μπολ με πλούσια σος ταχίνι

Τονοσαλάτα σε μπολ αβοκάντο bowlavotuna (7)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *